Dette er så mye skumlere enn jeg hadde sett for meg! Nå skal tanker og følelser settes i system, og det “in public”. Jeg ønsker at dette skal være energigivende, og vil derfor ha størst fokus på det fine i livet, alt som gjør meg glad som jeg ikke er noe god på å sette pris på i hverdagen. Dette kan dere lese mer om i “om meg”. Det betyr ikke at det som kan oppleves som vanskelig ikke skal få plass. Det er også viktig. Jeg håper jeg kan bruke skrivingen som en terapi, for meg selv, men kanskje også for andre. For det er nettopp det, vi har det kanskje ikke så ulikt, vi kan kanskje streve med de samme tingene, og gjennom å dele finnes det helt sikkert rom for å hjelpe hverandre.  Jeg trenger i alle fall, og det veldig ofte, at de som “ser meg” kommer med ærlige tilbakemeldinger. Jeg ser meg ofte blind på meg selv, og trenger en reminder på hvordan ting egentlig er.

01b732359ec4afb922e7fd182536a5310a4da82a16_00001

Nå har ikke jeg tenkt å bruke min sykdom for å fremme meg selv, men nettopp den perioden av livet mitt har
kanskje lært meg mer om meg selv enn jeg trodde var mulig. Jeg har ikke bare lært av meg selv, for på veien hit jeg er i dag, har de rundt meg vært minst like viktige. Jeg har trengt hjelp til å sortere, se fremover, og å finne glede. Det er gleden jeg vil ta tak i, for det var den som fikk meg igjennom en tid der det meste var svart, og jeg fikk kjenne på en maktesløshet og frykt som skremte vette av meg. Jeg mistet fotfeste og meg selv til en tung depresjon……og på toppen av alt skjedde dette på en tid i livet der alt var perfekt, og jeg opplevde kjærlighet rundt meg på alle kanter! Jeg var endelig trygg, og hadde klart å skape en stabil plattform for barna mine. Plutselig smalt det, og det føltes altså som om jeg mistet ALT!

01b79c17d0aea128b9d9ec150d0514cedb22b016a5_00003

I neste innlegg vil jeg rive av plasteret igjen. Dere vil få innblikk i hva som skjedde, hvorfor, behandlinger, livet med parykk, åpenhet, hjelpen som kom og sist men ikke minst gleden som plutselig dukket opp midt i elendigheten!

Dette vil ikke i første omgang være en blogg som oppdateres flere ganger om dagen, og på faste klokkeslett. Som tidligere nevnt, det skal være energigivende. Både for meg og for dere som eventuelt blir med meg på reisen.

01d0733235d583241f4270e12581f97de4a7d838f3

JD