01b08042e40358275de8b4f1ada50f447b50889381_00001

………annenhver torsdag er vi på date, da har vi barnefri og har samtale i sentrum over en bedre middag. Vår guilty pleasure er at vi gjerne tar denne middagen på Burger King. Det er ikke bare en svipptur ned til byen vi snakker om, vi tar herregårdsvogna med oss forbi 3050 ( Mjøndar`n  for dere som er utenbys fra) og enda litt lengre for å komme oss dit. Middagen er unnagjort på sånn ca akkurat 20 min, før vi biler hjem igjen. Det vi har funnet ut er at vi ofte har mange av de gode samtalene i bilen, så da føler vi det er helt innafor!

Noen undrer seg sikkert over valget av restaurant, vi er på date og ender da opp på et sted fylt til randen av pappaer med tilhørende avkom. Disse avkomma er helt sikkert slitne etter en lang dag i barnehagen, men de er likevel ikke så utslitte at de ikke orker å presse ut sine siste decibel over burgere, softis og leker de har fått i barnemenyen sin…….ja også over oss da…..som er på date! Pappaene har brukt opp alle kreftene sine på jobben før på dagen, så de har ikke en muskel igjen i kroppen som orker å bremse avkommet. Det er fri flyt, barn i sokkelesten sklir omkring rundt oss. Det må ligge mye fett på gulvet, for de sklir skikkelig fort!

Altså, før jeg risikerer å få noen på nakken. Jeg mener ikke å disse alle de pappaene som velger å ta middagen på Burger King med barna sine, jeg forstår dem faktisk veldig godt! Det er bare det at det fascinerer meg litt, for det er så mange av dem! Pappaene.

De undrer seg sikkert akkurat like mye over oss, to godt voksne på date rett etter barnehagetid…… på BURGER KING! Det er faktisk enda mer fascinerende når jeg tenker meg om! Litt på kanten faktisk!

Om fjorten dager, er vi sikkert tilbake igjen!

Steinar føler nok på at det er litt ekstra spennende å være med meg om dagen, han vet aldri når ting blir gjort kjent for offentligheten. Dette med “junkingen” er nok en av de tingene han hadde satt pris på at jeg holdt for meg selv 🙂

Det er likevel blitt en litt sånn forbudt glede for oss med denne junken på tampen av uka, og vi digger det!

Nå er vi fornøyde….med litt dårlig samvittighet… og mette, og jeg kan i alle fall ikke spise noe særlig mer før lørdag. Jeg har nemlig en lårkort saloonkjole jeg skal stappe meg inn i for å blende inn på Tove Lise sitt Wild West 40årslag!

Vi har prøvekjørt antrekkene, og gleder oss veldig til å se Tove Lise sole seg i glansen på den store dagen!

0153361d1bcc50e8cf2b4bfb2ee08750fa5523cff4_00001

SNEAK PEEK

Jeg har fri hver torsdag, og dette er første torsdagen på veldig lenge hvor det ikke stod noe annet enn den obligatoriske husvasken på agendaen.

Julie sluttet skoledagen kl 11.00 i dag. Jeg var TIDLIG oppe for å gjøre meg ferdig til hun skulle komme hjem. Hun trengte meg litt ekstra i dag, det visste jeg, så da var det ekstra godt å ha god tid til å bare være sammen før hun skulle leveres til pappa`n sin. Den tiden satte jeg stor pris på. Det var en ro i huset som føltes så god.

Da barna var trygt levert, suste jeg videre for å plukke opp Steinar.

PERFEKT FRIDAG!

JD