Sånn går det gjerne når man plutselig får en alene…helt alene….kveld! Da var det enkelt å hoppe grasiøst over middagen, og heller kræsjlande i go`stolen foran globoksen!

0136865183bcc1de03dea025f9357230fcc5417d3c

Ostepop er ikke akkurat favoritten, men uka har vært så hektisk at helgens innkjøp av unødvendige kalorier, utgikk visst. Da tar man det man har……altså ostepop!

Nå lå denne posen veldig tilgjengelig på kjøkkenbenken, så jeg begikk ingen lovbrudd ved å fylle opp en skål. Det jeg derimot også har gjort, sånn helt alene denne kvelden, er kanskje ikke like innafor.

Jeg fikk sånn usannsynlig søthunger sånn midt imellom Tessa og Marius på Idol, at jeg tok sats, tre trapper ned på jakt etter noe søtt!

Jeg har to barn som har et helt normalt og sunt forhold til godteri. Der er dessverre ikke jeg like god! De har nemlig godteri igjen i julestrømpa, og påskeegget ser helt uberørt ut. Vel, jeg overdrev kanskje når dette innholdet ble handlet inn?!
Jeg tok opp dette med dem her om dagen, og vi ble enige om at det som ikke er spist opp før 17.mai, det går i søpla! De så faktisk litt lettet ut, da forslaget ble lagt frem. Akkurat som om de ble befridd fra noe….Godterimonstremamma?!

Dette hadde jeg i bakhodet i stad, derfor tok jeg altså sats ned på rommet til Julie. Der fant jeg litt av hvert av akkurat det jeg var på utkikk etter. Jeg var lynrask, jeg turte ikke skru på lyset en gang, jeg famlet rundt og følte meg som en tyv….eller, det var jo faktisk akkurat det jeg var…..og før jeg visste ord av det, fant jeg meg selv  i go`stolen igjen med et lite utvalg av både julestrømpe og påskeegg!

012172c8c4ede3c6a84546da6a049407d56852c6ce

Julie: jeg er ikke stolt av dette, men jeg lover at du skal få tilbake med renter. Enda bedre, du får tilbakebetalt i cash, for vi har jo blitt enige om at alt må være borte før 17.mai….sant? Dessuten gikk den derre Kinder Buenosen ut i 13.12.2015…….

Som nevnt tidligere, har dette vært en uke med mange følelser involvert. Det er både godt og litt vondt på samme tid. Derfor er det nå så utrolig deilig å la fredagskvelden bare passere uten at jeg trenger å henge med, rekke noe, lage noe, si noe, forvente noe. Jeg bare ER, og det nyter jeg to the MAX!

I morgen pakker vi bilen, og fiser til selveste Kongens by, Kongsberg for å feire fine Tove Lise!
Ikke akkurat langtur vi legger ut på, men akkurat såpass lang at vi ser frem til å nyte en real hotellfrokost på søndag!

Håper dere har en fin fredag, og at helgen blir magisk!

JD