Jeg trodde ikke jeg skulle bli en del av statistikken, at barna mine skulle vokse opp uten både mamma og pappa tilstede samtidig. Det hender jeg får et stikk av dårlig samvittighet. De har jo ikke valgt å vokse opp på denne måten. Vi har valgt for dem. Et valg som har store innvirkninger på dem hver eneste dag. Vi tilpasser så godt vi kan, og håper jo selvfølgelig at de føler seg akkurat like mye elsket selv om de må forholde seg til to hjem, og ganske sikkert to ulike sett leveregler også.

IMG_6612

IMG_6608

De blir så store, og det stikker litt at jeg ikke har dem hos meg hele tiden….

Det er rart hver eneste gang de reiser. Uten overdrivelse. Det blir tomt og stille. Jeg trives absolutt best når jeg kan sitte på sengekanten for dagens siste oppdatering, eller med å stå opp før hanen galer bare for å smøre frokost og niste……som de absolutt burde gjøre selv…! Jeg trives aller best med fire rundt middagsbordet, når Sondre spør som om han var en gammel mann: hvordan har dagen deres vært da?, eller når jeg kommer på at vaskemaskinen er ferdig i det jeg legger hodet på puta. Jeg trives best når jeg skynder meg hjem fra jobb for å rekke resten av dagens gjøremål, når vi gjør lekser samtidig med middagslaging, og når jeg en SJELDEN gang må be dem om å gå hvert til sitt!
Likevel skal jeg innrømme at det også er litt fint for Steinar og meg å ha litt tid helt for oss selv. Som Steinar sier: det kan ikke være noen som er bedre på å kose seg hjemme som oss! Han har rett! Altså, misforstå meg rett. Det er alltid stas når ting skjer, og vi er veldig glad i å reise f.eks., men vi ser alltid frem til “våre “helger med glede. Den helgen kan ha innhold fra start til slutt, men den kan også inneholde INGENTING! Vi koser oss med ingenting vi 😉 Denne helgen har det vært begge deler, og det har vært helt topp!

Nå er barna på plass. Jeg liker å si hjemme. Jeg kjenner at jeg får en ro inni meg. Nå trives jeg best!

IMG_6615

IMG_6616

Nå er det straks kaketid, vi har jo en bursdagvoksen i hus. Selv om denne bursdagsvoksne har to store jenter som han er usannsynlig glad i, vet jeg at han setter stor pris på sine to små bonusbarn også. For Sondre og Julie er Steinar ALT de kunne drømme om av en BONUSPAPPA!

IMG_0080

IMG_6619

Det er ikke bare jeg som kommer til å legge meg takknemlig i kveld!

JD