I kveld er jeg sååååå glad! Jeg har gått til anskaffelse av nytt kamera! Jeg har tenkt lenge på å bytte ut speilrefleksen som støver ned under trappa. I dag skjedde det….litt på impuls! IMG_6670

 

Når jeg sier impuls, så er det litt sånn som når jeg finner ut at jeg må klippe meg….som jeg gjør ytterst sjelden, så burde det helst skjedd i går. Jeg ringer rundt helt til jeg finner noen som har time. Det MÅ være samme dag! Får jeg ikke time da, kan det godt gå lenge til neste gang jeg kjenner at jeg trenger en klipp!

Litt sånn var det i dag også. Jeg har tenkt lenge og mye på kamera. Jeg har googlet og sett mange reviews på YouTube, og alt dro meg mot denne herligheten av et snasent systemkamera. Et Olympus E-pl7. MED WiFi!!!! Jeg har rett og slett ikke fått det ut av hodet.

Etter jobb i dag, startet jeg ringerunden rundt til ulike butikker for å høre om de hadde dette kameraet. I hvitt. Det skulle vise seg å bli skuff på skuff, alle var tomme, og ingen kunne skaffe det før…..FREDAG!! Som i to dager til! Det var da denne mangelen på impulskontroll slo inn for fullt. For da jeg til slutt fikk napp, etter sikkert 10 forsøk, klarte jeg ikke stagge meg!

Steinar rakk ikke på innsiden av døra, før han ble ønsket med til til Sandvika Storsenter! Han er jo litt over middels interessert i foto selv, så han var ikke blytung å be med 😉 Han angret kanskje litt da han så køen på motsatt side av E18 som startet i Asker og dro seg helt inn til Sandvika…..langhelgutfartsdag!!!! Helgeølen var nok litt lengre unna enn han hadde håpet på;-)

Nå er jeg altså så glad. Det kribler i hele kroppen! En følelse jeg husker så godt fra jeg var liten. Etter man har blitt voksen, blir det jo helt naturlig mindre pakker til bursdag og jul. Det er ikke vi som er i fokus når pakkene åpnes på julaften. I dag trekkes altså følelsene tilbake til barndommen, til både bursdag og jul på en gang! Jeg vet at det sikkert er litt råflott, men jeg føler meg så heldig og takknemlig!

Med en ekstra 45 mm linse, er det jo en kostbar investering, men jeg vet at jeg kommer til å få myyyye glede av dette kameraet, og at mange nye minner vil foreviges.

IMG_6669

Ha en nydelig langhelg til dere som tar det! Selv skal jeg på ærbe på fredag, men det er helt greit 🙂

JD