Kjære Ingunn MIN!

Dette er egentlig en hyllest til deg, en hyllest til vennskapet, og en hyllest til oss!

Vi har gått igjennom hele barndommen sammen. Minnene fra denne flotte barndommen, er minner jeg  vil bevare på en helt spesiell plass i hjertet mitt. Alltid. 

Jeg beundrer deg veldig mye. For pågangsmotet ditt, for styrken din, for spontaniteten din, for humoren din…..som er akkurat like dårlig som min…., for omsorgen din, for mammahjertet ditt, for kunnskapen din, for engasjementet ditt og for at du ikke gir meg opp.

IMG_6693

Selv om du har vært en del av livet mitt fra vi var fem år, har det likevel vært perioder der vi ikke har hatt noe særlig kontakt. Ikke fordi vi ikke har hatt lyst, men fordi vi har vært opptatt på hver vår kant. I disse periodene har jeg likevel visst at du alltid har vært der. Det er det som er vennskap. Når vi da har møttes igjen, er det som om vi aldri har vært fra hverandre.

I dag har vi hatt et sånn møte. Jeg blir så ydmyk og takknemlig for at du finnes i livet mitt. Vi kan prate om alt vi, Ingunn! Ikke noe er for teit, ikke noe er for drøyt og ikke noe er for flott! Jeg tror vi er gode på å lytte begge to. Vi dømmer ikke, og kan le av galskapen. Vi pynter ikke på sannheten, og unner hverandre suksess og alt godt!

IMG_6708

IMG_6692

 

IMG_6694

Bak disse nydelige øynene skjuler det seg litt spetakkel, og MASSE kjærlighet!

Jeg har såret deg skikkelig. En gang. Jeg blir helt kvalm av tanken. Likevel klarte vi å gå videre. At du ikke gav meg opp den gangen, kan jeg ikke få takket deg nok for. Det sier ALT om hvilken person du er, og mye om at vennskapet stod sterkere enn sviket. Du er så raus og full av kjærlighet til alle rundt deg. Så full på dette, at du glemmer deg selv. Jeg krever at du stopper opp litt innimellom. At du kjenner på følelsen av alt du er for så mange. Jeg tar deg ikke for gitt, og du kan bli mye bedre på å “kreve” litt tilbake!

Jeg har opp til flere ganger gitt meg beint over for alt du rekker, og over alt du får til. Jeg tenker at når blir det tid for Ingunn? Jeg vet at det ikke blir så mye Ingunntid, og det håper jeg du tar litt grep om!

Jeg er så uendelig glad i deg, snuppelupp!!

Dette er en hyllest til OSS, med ønske om at vennskapet varer livet ut!

IMG_6707

JD