Oioioi, for en dag i solen! I dag føler jeg en ekstra lykke! Storfamilien kom endelig sammen, og vi har hatt en ettermiddag akkurat i vår ånd! Med god mat, spill og samtaler om alt og ingenting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TERRACE WITH A VIEW!

Det er mange som kommenterer at Steinar på en måte har startet på nytt med to “små” barn, og at det har vært noe han har måttet tilpasse seg. Det er helt riktig. Det de samme kanskje glemmer litt, er at jeg også fikk to bonusbarn i denne gavepakken! Nå stiller jo ikke dette seg helt likt, Benedicte og Camilla er jo som voksne å regne på henholdsvis 25 og 21 år. De bor ikke her, men likevel har det vært en omveltning for meg også. På en annerledes måte. For Steinar vil jentene ALLTID være barna hans, like mye som Sondre og Julie er mine barn. Det går ikke an å skille på stor og liten. Kjærligheten til dem alle vil alltid være like sterk selv om de har ulike behov.

Jeg har likevel lurt litt…..

Hvem blir jeg for dem? Hvilken rolle er det naturlig for meg å ta. Jeg har nok fomlet meg litt frem, og det var litt vanskelig i starten. Like lite som Steinar kan ta noens pappaplass, kan jeg akkurat like lite ta noens mammaplass. Det er det selvfølgelig heller ingen av oss som ønsker. Det eneste jeg er bombesikker på er at jeg har blitt utrolig glad i dem, begge to. Jeg kan gi dem masse kjærlighet, støtte og sikkert også noen velmenende råd….fordi jeg er bittelitt eldre, og de skal ALLTID være trygge på at jeg tar veldig godt vare på pappa`n deres. Jeg tror ikke jeg trenger å være noe mer enn det. Benedicte og Camilla er to svært fornuftige jenter, og jeg trenger ikke å streve for å være noe mer enn meg selv. Det er så innmari godt det! Vi har det alltid gøy sammen, og har mange gode samtaler. Det setter jeg veldig stor pris på!

IMG_6803

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…JEG TAPTE…NO`INNMARI…

 

IMG_6797

BENEDICTE

 

IMG_6800

CAMILLA

 

IMG_6799

GAMMER’N

Sondre og Julie får stjerner i øynene når vi prater om jentene….vi kaller dem ofte det 🙂 De er forbilder, og storesøstre. Det er alltid stor stas når vi treffes, noe vi sikkert burde gjort mye oftere!

IMG_6801

SONDRE

 

IMG_6798

JULIE

Så da legger jeg meg nok en gang tilfreds og takknemlig……og så mett på mat, drikke og godteri at det gjør skikkelig vondt.

Camilla har kommet hjem fra studier i Edinburgh, og da anser vi liksom storfamilien komplett! Vi ser frem til mange fine stunder sammen denne sommeren, og for en flott start!

IMG_6804

BARBEQUE KING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…..OGSÅ JEG SOM ER SÅ METT……GOD NATT!

JD