Det har blitt dårlig med blogging de siste dagene! Her er grunnen!!!Når frosten har gått, kommer alle frem fra vinterdvalen. Olaf Mørchsvei er intet unntak! Nå har vi bodd her i snart tre år uten hage, og det har vært skikkelig nitrist! Vi har Drammens flotteste utsikt, men den har vi kun hatt glede av fra stuevinduene!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No guts, no glory!

Nok får være nok! Vi har ikke sett nabo’n siden i fjor høst, men nå ser vi frem mot lange sommerkvelder med god mat, godt drikke og mye sladder på utsiden! Det gjenstår bare en ting…..å bli ferdig med dette evigvarende prosjektet! Nabo’n skryter på seg….eller det er ikke skryt, mere rein fakta….jacuzzi når alt er klart! Kjenner det frister å stå på litt da 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viktig med godt grunnarbeid

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har ikke helt anelse om hva som venter av arbeid det neste døgnet…..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Driftige Janicke mener vi bør gå for thuja brabant oppå muren….sånn ca 129 stykker…Steinar er skeptisk!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TYNN SOM EN STREK, STERK SOM EN BJØNN!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STOLT eier av ny plen……

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POSITIV

Drøye 27 TONN med stein, to lastebillass med grus, og TUNGE 33 TONN med jord er straks dandert utover etter iherdig innsats av Pippi Langstrømpe Janicke ( fordi hun er sterk! ), standhaftige Lars Erik ( fordi han har maur i rompa ), positive Steinar ( fordi han er en blidfis ) og LITT meg ( fordi jeg er så innmari opptatt med å dokumentere ALT )

Nå sier vi natta, og satser på at plenen på vår side blir rulla ut innen Idol i morgen!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obligatorisk Aaspause…..vel fortjent!

JD