Wow! Nå føltes det veldig godt å sette seg ned med alle tankene igjen! Bloggen skal gi meg glede når jeg har overskudd, og overskudd har jeg ikke hatt så mye av den siste måneden. Ikke fordi jeg er unormalt sliten, mere fordi jeg har hatt det usannsynlig travelt. Det samme skjer hver eneste juni, og følelsen av å stupe inn i ferie kom ikke som noen stor overraskelse dette året heller 🙂

Nå derimot, føler jeg en eneste stor glede ved å kjenne på følelsen av at det kommer en lang og vel fortjent ferie om bare TO DAGER!!!!
Vi tjuvstartet litt i helgen. Da tok vi turen opp til vakre Averøy for å feire kjærligheten. Svigerinne Siv og svoger Robert fikk hverandre i en strålende vakker vielse på Håholmen. Hele helgen, alle inntrykkene, den vakre rammen og nettopp kjærligheten, gav meg virkelig inspirasjon til trykke alt ned på tastaturet. Bare så dere vet det, jeg smiler her jeg sitter alene og skriver……ahhh, det gjør så godt!

FullSizeRender 2

IMG_7877

IMG_7885

IMG_7881

Fine William, Siv sin yngste sønn……som rakk et stup fra brygga mellom vielsen og middagen i deilige 12 grader!

IMG_7819

……også gjør han seg godt på bilder også 🙂

IMG_7894

Flott ungdom ønsker brudeparet velkommen til middag

Jeg anser meg selv som voksen, jeg har gjort meg mange erfaringer i forhold til det å ha en god relasjon til nærmeste svigerfamilie. Etter denne helgen, har det bare blitt enda klarere for meg hvor ekstremt heldig jeg er. Jeg har virkelig blitt en del av en storfamilie hvor humor, omsorg, latter, glede, aksept, raushet, ærlighet, engasjement og ikke minst kjærlighet står sentralt. Nå trengte virkelig ikke Siv og Robert å gifte seg for at jeg skulle få denne følelsen, for alt dette har jeg følt fra dagen vi møttes……..men likevel blir man i slike settinger kjent på en litt annerledes måte. Jeg har blitt kjent med Steinar sine røtter, blitt enda bedre kjent med hele storfamilien til Siv og fått møte familie som jeg tidligere bare har hør de har pratet om. Jeg setter så innmari stor pris på alt sammen. Selv om jeg bare er en liten brikke i dette familiepuslespillet, så føler jeg likevel at jeg er viktig for at puslespillet skal bli helt……det er så mange som viser at de setter pris på meg!

IMG_7892

Som dere skjønner hadde vi en super helg på denne flotte øya, og ute på Håholmen. Været viste seg kanskje ikke fra sin aller beste side, men det gjorde ingen verdens ting! Den salte sjøsprøyten og måkeskrik var som balsam for sjelen, og når utsikten fra vinduet på “hytta” tar deg rett ut i havgapet og over til Island…….da kjenner du at du bor i et av verdens vakreste land!

IMG_7814

Atlanterhavsveien….mektig

FullSizeRender

IMG_7812

Utsikt fra hytteviduet. Hallo Island!

FullSizeRender 3

“CONSULATET”

IMG_7817

“Venter på flo…”

IMG_7842

Steinar med jentene sine, fine 🙂

Vi avsluttet helgen med et besøk hos Steinar og Robert sin mormor, Marit. Hun ble både rørt og overrasket da 15 store og små troppet opp på sykehjemmet med rester av deilig bryllupskake! Det var et veldig fint møte for alle sammen! Jeg skjønner at gutta har mange gode barndomsminner fra somrene her oppe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk for en strålende helg med flotte folk!

Nå er det straks på tide å finne loppekassa. I morgen er det bare to dager igjen til vi kan erklære sommeren 2016 for åpnet. Det er jo et lite nederlag at jeg ikke kom i mål….rettelse….jeg startet aldri prosjektet med SK2016, men pytt….de er ikke så begeistret for så mye hud i Dubai uansett 🙂

JD